CONDICIONS GENERALS
Les comandes realitzades a la pàgina web de La Coenta impliquen l’acceptació per part del Client de les Condicions Generals de venda vigents a La Coenta el dia que es realitze la comanda corresponent.

Des de La Coenta fem tot el que està en les nostres mans per mostrar els nostres productes amb fotos fidels als colors i característiques de cada article, i acompanyades de descripcions. Tot i això, es poden produir lleugeres diferències, sobretot de color, a causa de la il·luminació, contrast de les pantalles, el tint de les peces…

FORMES DE PAGAMENT
En acabar la compra podràs triar la forma de pagament; Targeta o utilitzar cupó.

Targeta: Pots triar pagar amb targeta Visa o MasterCard amb la passarel·la de pagament segur de Stripe. La Coenta no guarda cap dada bancària.

Cupó La Coenta: Si tens un codi de descompte l’has d’utilitzar en el pas del pagament, l’import del cupó es descompta de manera automàtica. Si el cupó és de valor inferior al total de la compra, s’ha d’abonar la diferència mitjançant el mètodes de pagament segur amb targeta.

Quan es finalitza el pagament, es confirma la compra.

ENVIAMENT I LLIURAMENTS

La Coenta és un taller menut i treballem sota demanda, de manera que necessitem un temps per a preparar cada comanda. Quan realitzes la teua compra, rebràs un mail de confirmació, quan tinguem el que has demanat preparat t’enviarem un altre mail per avisar-te de que la teua compra està llesta.

Si la teua comanda és d’articles de regal disponibles a la botiga, la rebràs a l’adreça indicada en un termini entre 3 i 4 dies laborables des de que es confirma la compra. Si la teua comanda comprèn articles d’empresa, esdeveniments o personalitzats, el termini d’entrega és de dos setmanes.

En qualsevol cas, si necessites rebre la comanda en una data concreta escriu-nos al mail info@lacoenta.com i farem el possible per ajustar-nos a les teues indicacions.

Recorda que si vius a prop, pots vindre al nostre taller a recollir la teva comanda i així estalviar-te les despeses d’enviament. Per això has de concertar cita prèvia al mail info@lacoenta.com

La Coenta no es fa responsable dels errors de lliurament si l’adreça introduïda pel Client al formulari de la comanda és errònia o falten dades importants.

COSTOS D’ENVIAMENT
La tarifa d’enviament és de 4€ per a enviaments a Espanya peninsular i de 8€ per a enviaments amb destinació a les Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla. Per als enviaments internacionals cal contactar-nos abans per establir les condicions al mail info@lacoenta.com

Els costos d’enviament no es reemborsables en cas de canvi o devolució.

Per a comandes superiors a 40€, les despeses d’enviament seran gratuïtes!

CANVIS I DEVOLUCIONS
Si has fet una compra a la nostra botiga online i vols fer un canvi o una devolució, tens 14 dies naturals a partir de la data de lliurament per poder-ho fer.

Els canvis i les devolucions seran possibles si els articles es troben en perfecte estat i no s’han rentat ni usat, hauran de ser tornats al seu embalatge i etiquetat original. En cas contrari, La Coenta es reserva el dret de no fer el canvi ni la devolució de l’artícle.

Per tramitar un canvi o devolució has d’informar-nos al mail info@lacoenta.com

Quan acceptem el tràmit, has de fer-nos arribar al taller els articles que vols tornar o canviar, quan comprovem que es troben en bon estat t’enviarem un cupó sense caducitat que podràs fer servir directament a la nostra botiga online.

En qualsevol cas, serà retornat l’import corresponent a les peces comprades, mai l’import corresponent a les despeses d’enviament.

En cas de tara o defecte de fabricació, els ports de la devolució seran íntegres a càrrec de La Coenta sempre que s’hagi procedit a la devolució seguint els passos descrits anteriorment.

COM FER EL CANVI O DEVOLUCIÓ
Per fer un canvi o una devolució hauràs d’enviar-nos un mail a info@lacoenta.com indicant el número de comanda, el teu nom complet, el producte a retornar i explicant breument el motiu de la devolució, això ens ajudarà millorar.

Quan hages rebut el nostre correu electrònic de confirmació podràs enviar-nos al taller les peces que vols tornar, recorda que han d’anar d’estar en perfecte estat, sense gastar ni llavar. És important identificar el teu paquet abans d’enviar-lo, introdueix un paper indicant el número de comanda, el nom i l’adreça de correu electrònic amb què es va fer la compra.

Un cop rebem els productes i comprovem que estan en bon estat, et farem la devolució en val de compra sense data de caducitat via mail. Recorda que només serà retornat l’import corresponent a les peces comprades i mai l’import corresponent a les despeses d’enviament.