Soc Maria, creadora de La Coenta, una valenciana molt molt de poble 😄

Desprès de l’època d’estudiant, vaig decidir tornar a viure al poble de ma mare, Relleu, un poble de vora 1000 habitants. Però les oportunitats laborals en un poble són limitades, i en la comarca de La Marina Baixa, tot el que no siga turisme i hostaleria, també està prou limitat; de manera que no hi havia forma de viure en el poble i fer faena en el meu sector.

En eixe moment, quan vaig veure que o creava jo l’oportunitat laboral o no podria viure ací, vaig decidir crear aquest projecte, La Coenta: en primer lloc per a poder viure al poble, i en segon lloc per posar el meu granet d’arena per el desenvolupament empresarial en les zones rurals i que aquesta puga ser la casa d’altres persones que vulguen treballar i fer vida en el poble.

M’encanta fer vida en el poble; anar a comprar els dimarts al mercat, a la carnisseria de Joe o a la panaderia de Kiko, eixir a fer-me el cafè i fer la xerradeta amb qui hi ha en eixe moment al bar… I en definitiva contribuir a que el poble tinga gent jove, que es mantinga viu i ple de les nostres tradicions i cultura.